A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВЕЛИКОДНЄ ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Дата: 22.04.2022 10:05
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

     ШАНОВНА ГРОМАДО!

        В переддень величного християнського свята від усього серця вітаю наших мужніх воїнів, родини захисників України та всіх жителів Жидачівської громади зі світлим Христовим Воскресінням!

        У Житті кожного з нас Великдень - свято особливе, яке в наших душах пробуджує Віру, Надію і Любов.

        Сьогодні, як ніколи, нам потрібні мужність, єдність, порозуміння, співчуття і любов один до одного. Великдень нагадує нам про духовне відродження як української нації в цілому, так і кожного з нас зокрема, пробуджує в нас бажання творити добро, працювати для зміцнення обороноздатності країни, підтримувати наших захисників й вірити в нашу перемогу.

        Бажаю кожному жителю громади й всім нашим співвітчизникам, які сьогодні знайшли у Жидачівській громаді прихисток від жахіть війни, благодатної Пасхальної радості, душевної чистоти і гармонії, миру і злагоди у Ваших родинах. Нехай з Великоднем до всіх нас прийде любов, щастя, достаток. Нехай передзвін Великодніх дзвонів принесе нам добру новину про перемогу добра над злом, про закінчення війни і Мир на Українській землі! Нехай Господь береже Українських воїнів, допоможе загоїти біль гірких втрат, відродити із руїн наші міста і села та додасть сил, впевненості й віри в щасливе майбутнє України!

        Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

        Жидачівський міський голова                                                                Володимир ЛЕВКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень