Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 15.04.2022 15:05
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

     15 квітня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів засідання виконавчого комітету міської ради.

      Заслухано звіт про виконання бюджету Жидачівської міської територіальної громади за І квартал 2022 року. До дохідної частини бюджету громади за січень-березень 2022 року надійшло 26 млн 37.8 тис. грн, до загального фонду бюджету громади надійшло  25 млн 732.5 тис. грн податкових і неподаткових надходжень, що становить 104,5 відсотка до плану звітного періоду. Бюджет громади перевиконано на  1 млн 112,3 тис. грн.

     Прийнято рішення про виділення та використання коштів з резервного фонду бюджету громади в умовах воєнного стану та рішення про внесення змін до показників бюджету громади на 2022 рік.. Розглянуто також питання про затвердження та про внесення змін до ряду Програм.

     На засіданні виконавчого комітету міської ради прийнято рішення "Про здійснення деяких заходів режиму воєнного стану у сфері  перейменування вулиць. яким присвоєно імена фізичних осіб, які пов'язані з історією держави-агресора".

    Рішенням виконавчого комітету, яке прийнято із врахуванням громадської думки мешканців вулиць, в м. Жидачеві вул. Чайковського перейменовано на вул. Вербицького М., на честь автора Гімну України, вул. Пушкіна - на вул. Героїв України, вул Чернишевського - на вул. Героїв УПА. У с. Бережниця вул. Ю Гагаріна перейменовано на вул. Бандери С., у с. Заболотівці вул. Пушкіна - на вул. Героїв України, у с. Журавкові - вул. О. Кошового - на вул. Чорновола В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень