A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У СЕЛІ ПЧАНИ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЩАЛИСЯ ІЗ УКРАЇНСЬКИМ ВОЇНОМ ОРЕСТОМ БАРИЛЮКОМ

Дата: 09.04.2022 15:03
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

       9 квітня у с. Пчани  Жидачівської міської територіальної громади прощалися із 24-річним Українським воїном, бійцем 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ Орестом Барилюком, який загинув 5 квітня 2022 року, захищаючи Україну від московських окупантів.

      Народився воїн 16 серпня 1998 року  в с. Пчани, початкову освіту здобув у Пчанській школі, продовжив навчання у Тейсарівській загальноосвітній школі. Вмів радіти життю, любив музику, був закоханий в українську пісню. Саме тому у 2013 році вступив до Дрогобицького музичного коледжу імені Василя Барвінського.

      Він мріяв про музичну кар'єру, але громадянський обов'язок і відповідальність покликали його захищати Україну. У січні 2022 року він підписав контракт і став професійним військовим. Як розповіли його друзі із муніципального екстрадно-духового оркестру м. Стрия, ще 16 січня виступав  разом з ними  на святі завершення Святої Коляди у храмі Успіння Пресвятої Богородиці та на Майдані Незалежності у м. Стрию, а вже через кілька днів став захисником України. Тож колектив муніципального  оркестру провів в останню путь талановитого музиканта, який поліг у бою за рідну землю. Воїн був учасником АТО/ООС, а з початком повномаштабної російської агресії він врав участь в боях в районі Харкова, а загинув, визволяючи Херсонщину від московських окупантів.

      На Прапорі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади викарбувано слова "НІХТО, КРІМ НАС!"

       Вічна слава Героям!

       Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень