A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ОТРИМАННЯ КОМПЕНСАЦІЇ ВИТРАТ ЗА ТИМЧАСОВЕ РОЗМІЩЕННЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Дата: 08.04.2022 15:30
Кількість переглядів: 211

     Для отримання компенсації власнику житла за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, обов'язково потрібно внести інформацію про наявне житло до веб-ресурсу "Прихисток".

    Якщо власник житла має можливість прихистити ВПО, але не може самостійно внести своє житло на веб-ресурс "Прихисток" (не вміє. не знає як), то може звернутися до міської ради або до старости.

    Компенсація виплачується з дня розміщення внкутрішньо переміщених осіб і лише після того, як розміщені особи отримують статус внутрішньо переміщених осіб (бланк державного зразка).

    Щомісяця власник обов'язково подає заяву згідно додатку 1  до ПКМУ "Про затвердження Порядку  компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг" від 19 березня 2022 р. №333 до міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень