A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС І ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 04.04.2022 16:19
Кількість переглядів: 343

         4 квітня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів спільне засідання комісії з питань ТЕБ та НС і виконавчого комітету Жидачівської міської ради.

         Розглянуто та прийнято рішення про виділення паливно-мастильних матеріалів КУ "Центр надання соціальних послуг" Жидачівської міської ради  для організації довезення гуманітарної допомоги та розвезення жителям громади та вимушено переміщеним особам. Прийнято також рішення про виділення коштів з резервного фонду  бюджету Жидачівської МТГ для потреб цивільного захисту населення, безпеки та оборони.

         Прийнято рішення про втановлення тарифів на теплову енергію для ТзОВ "ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ЛЬВІВ" та для  ТзОВ "Ю.Р.О.Л.", що здійснюють її виробництво з альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з місцевого бюджету Жидачівської МТГ.

         Член виконкому Жидачівської міської ради, президент СОК "Пульс-Авангард" Жидачів Олег Карпінський інформував учасників спільного засідання про перемогу наших футболістів у Благодійному турнірі з міні-футболу пам'яті Героїв братів Василя та Кирила Вишиваних, який відбувся напередодні в с. Дуліби та вручив кубок міському голові.

        Жидачівський міський голова Володимир Левко привітав наших футболістів із перемогою та побажав нових здобутків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень