A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ОРГАНІЗУВАЛИ ЦІКАВИЙ ЗАХІД ДЛЯ ДІТЕЙ ІЗ РІЗНИХ КУТОЧКІВ УКРАЇНИ

Дата: 01.04.2022 17:06
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

     1 квітня у Жидачівській міській публічній бібліотеці, в рамках проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання "Нація, яка читає - непереможна!", організували цікавий захід, на який запросили дітей із різних куточків України, які сьогодні знайшли прихисток від війни у Жидачівській громаді.

     Жидачівський міський голова Володимир Левко розповів батькам і дітям про Жидачівську громаду, яка у цей непростий для нашої країни час гостинно прийняла наших співвітчизників, які рятувалися від жахіть війни. Він висловив побажання, щоб всі наші діти порозумілись, єднались, товаришували,  щоб єдналась Україна. Висловив упевненість, що все буде добре. Україна переможе! Закінчиться війна й запанує мир на українській землі.

    Діти Жидачівської громади, з Києва, Одеси, Полтави та інших куточків України читали безсмертні твори Тараса Шевченка, Лесі Українки, поетичні рядки та оповідання про історію України, про нашу багату й прекрасну землю, про українців, які захищають свою свободу.

    Діти мали чудову нагоду поспілкуватися із нашою дитячою письменницею Наталією Тріщ. Для них організували цікаві пізнавальні ігри, майстер-клас із виготовлення іграшки-антистресу - Ангела Охоронця України та Українських воїнів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень