A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВІДБУЛОСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 17-ої СЕСІЇ (24.03.2022)

Дата: 24.03.2022 16:12
Кількість переглядів: 328

24 березня 2022 року відбулося пленарне засідання 17-ї сесії Жидачівської міської ради VIIІ-го скликання, яке розпочали із хвилини мовчання на вшанування пам’яті про всіх полеглих захисників України.

Депутати затвердили звіт про виконання бюджету Жидачівської міської територіальної громади за 2021 рік. До дохідної частини бюджету громади за 2021 рік надійшло 173 млн 206,9 тис. грн. За звітний період проведено видатків  бюджету громади в обсязі 166 млн 210,2 тис. грн.

Розглянуто також питання про результати виконання Програми економічного і соціального розвитку Жидачівської міської територіальної громади і цільових програм за 2021 рік, внесено зміни до Положення про фінансовий відділ Жидачівської міської ради, до Положення про відділ освіти міської ради, затверджено Положення про офіційний сайт Жидачівської міської ради,  положення про сектор соціального захисту та положення про організаційно-господарський відділ міської ради. Прийнято рішення про визначення місця забору піщано-гравійної суміші для господарських та побутових потреб на території громади, про затвердження  плану роботи Жидачівської міської ради на 2022 рік.

     Прийнято також рішення про резервування  земельних ділянок для створення громадських пасовищ на території Жидачівської міської територіальної громади, розглянуто  низку інших земельних  та містобудівних питань.

Депутати підтримали колективне звернення  мешканців Жидачівської міської територіальної громади (498 підписів) щодо діяльності релігійної громади із центром у столиці країни-агресора та вирішили його скерувати до правоохоронних органів, до Львівської військової адміністрації, до Ради національної безпеки та оборони України з метою вирішення цього питання згідно вимог чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень