A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

СТВОРЕНО КООРДИНАЦІЙНИЙ ШТАБ З ГУМАНІТАРНИХ ТА СОЦІАЛЬНИХ ПИТАНЬ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МТГ

Дата: 21.03.2022 10:25
Кількість переглядів: 453

    
Розпорядженням Жидачівського міського голови Володимира Левка, для надання гуманітарної та соціальної допомоги тимчасово переміщеним особам та координації взаємодії між службами, управліннями та відділами міської ради, створено Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань Жидачівської міської територіальної громади.
За інформацією першого заступника міського голови Ігоря Процана та заступника голови штабу, директора КУ "Центр надання соціальних послуг" Жидачівської міської ради Оксани Шалаковської, налагоджено роботу з отримання та видачі гуманітарної допомоги та розселення внутрішньо переміщених осіб із зони бойових дій. Щоденно на базі Жидачівського професійного ліцею проводиться видача гуманітарної та соціальної допомоги тимчасово переміщеним особам та мешканцям громади, які перебувають у складних життєвих обставинах, насамперед багатодітним сім'ям та людям старшого віку. 17 березня, зокрема, було видано 35 продуктових наборів, а 18 березня ще кілька десятків продуктових наборів і комплектів із засобами гігієни та найнеобхіднішими речами, за попередньо узгодженими списками із місцевими старостами, направлено безпосередньо в населені пункти громади.
В актовому залі Жидачівського професійного ліцею з 8.00 до 17.00 год. працює банк речей, тож тимчасово переміщені особи та соціально незахищені мешканці громади мають змогу скористатися цим. Сюди щоденно приходять наші співвітчизники , які перемістилися із зони бойових дій й мають можливість вибрати одяг, дитячі іграшки та інші речі, які громада в якості гуманітарної допомоги отримала від наших друзів із Польщі та з інших європейських країн. Небайдужі мешканці громади також долучаються до формування банку речей та надання гуманітарної допомоги. Тож нашими спільними зусиллями організовано надання підтримки всім, хто цього найбільше сьогодні потребує.
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень