A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 17-ї СЕСІЇ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 16.03.2022 10:18
Кількість переглядів: 226

24 березня 2022 року об 11.00 год. у приміщенні   малого залу засідань  Жидачівської міської ради відбудеться пленарне засідання 17-ї сесії Жидачівської міської ради VIIІ-го скликання 2020-2025 рр.

 Порядок денний:

1. 1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Жидачівської міської територіальної громади за  2021 рік  (доповідач –– начальник фінансового відділу І. Николин)

2. Про затвердження рішень виконавчого комітету   Жидачівської    міської   ради (доповідач –– начальник фінансового відділу І. Николин)

3. Про внесення змін до Положення про фінансовий відділ Жидачівської міської ради, затвердженого рішенням Жидачівської міської ради від 24.12.2020р. № 42 (доповідач –– начальник фінансового відділу І. Николин)

4. Про  результати виконання Програми економічного   і  соціального розвитку Жидачівської  міської  територіальної громади і цільових програм за 2021рік  (доповідач –– начальник відділу економічного  розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

5. Про затвердження Положення про офіційний сайт Жидачівської міської ради 

6. Про надання дозволу на розроблення детального плану території у с. Заболотівці на вул. Миру, 2в (Люлюк Р.Я.)  (доповідач –– начальник відділу містобудування, архітектури та зе мельних відносин Л. Людкевич)

7. Про надання дозволу на розроблення детального плану території у с. Іванівці (Пагутяк Р.В.) (доповідач –– начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Л. Людкевич)

8. Про    затвердження    детального     плану території у м. Жидачеві на вул. Заводській (ТзОВ «Жидачівське заводоуправління цегельних заводів»)  (доповідач –– начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Л. Людкевич)

9. Про затвердження детального плану території у с. Бережниця на вул. Рогізненській, 11 (Телішевський М.А.) (доповідач –– начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Л. Людкевич)

10. Про затвердження детального  плану території у с. Пчани на вул. В. Чорновола, 6 (Викшта І.С.) (доповідач –– начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Л. Людкевич)

11. Про затвердження детального плану території у   с. Дем'янка – Лісна   на вул. І. Франка,  13 (Балян В. Б.) (доповідач –– начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Л. Людкевич)

12. Про затвердження детального плану території у с. Дем'янка-Лісна   на   вул. І. Франка, 21 (Буцяк М. І.) (доповідач –– начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Л. Людкевич)

13. Про затвердження детального плану території у   с.  Дем'янка-Лісна    на вул. І. Франка,  21 (Волицький Т. В.) (доповідач –– начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Л. Людкевич)

14. Про затвердження детального плану території у с. Межиріччя на   вул.  Шевченка,   13   (Ільків Н. С.) (доповідач –– начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Л. Людкевич)

15. Про затвердження детального плану території у с. Межиріччя на вул. Зеленій, 33 (Ільків О. Р.) (доповідач –– начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Л. Людкевич)

16. Про затвердження детального плану території у с.  Дем'янка-Лісна   на   вул. І. Франка, 23 (Курпіта С. П.) (доповідач –– начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Л. Людкевич)

17. Про затвердження детального плану території у с. Тейсарів  на  вул. Зеленій, 36 (Попович М. В.) (доповідач –– начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Л. Людкевич)

18. Про затвердження  детального плану території у с. Бережниця на вул. Лісній (Мусій Є-М. Р.) (доповідач –– начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Л. Людкевич)

19. Про затвердження положення про сектор соціального захисту (доповідач –– перший заступник міського голови І.-В. Процан)

20. Про затвердження положення про організаційно-господарський відділ (доповідач –– начальник організаційно-господарського відділу О. Лаврук)

21. Про передачу комунального майна на баланс та в оперативне управління (доповідач –– начальник відділу комунального майна та житлово-комунального господарства – В. Сомик)

22. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у    комунальну власність Жидачівської  міської територіальної громади     нежитлової    будівлі   за  адресою Львівська область,  Стрийський район, село Вільхівці,  вул. Шашкевича, будинок 13 «А» (доповідач –– начальник відділу комунального майна та житлово-комунального господарства – В. Сомик)

23. Про  визначення  об’єктом  права комунальної власності Жидачівської міської територіальної громади  гравійну суміш, яка нагромаджена на території  житлового  масиву  «За  лікарнею» у м. Жидачеві та порядок її використання  (доповідач –– радник міського голови Я. Гаврильчук)

24. Про  визначення  місця  забору  піщано-гравійної суміші  для  господарських  та  побутових  потреб на території Жидачівської міської територіальної громади та порядок її використання  (доповідач –– радник міського голови Я. Гаврильчук)

25. Про затвердження Положення про відділ освіти Жидачівської міської ради в новій редакції (доповідач –– начальник відділу освіти Ю. Гурський)

26. Про затвердження плану роботи Жидачівської міської ради на 2022 рік  (доповідач –– секретар міської ради В. Янклевич)

27. Земельні питання (доповідач – заступник начальника відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Б. Романів)

Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень