A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПІДТРИМКА МІСТ-ПАРТНЕРІВ

Дата: 01.03.2022 17:40
Кількість переглядів: 237

 

 

      1 березня Жидачівський міський голова Володимир Левко та бургомістр міста-партнера Челядзь (Республіка Польща) Збігнєв Шалєнєц провели зустріч у режимі відеоконференції, обговоривши ситуацію в Україні та Жидачівській громаді.

     Збігнєв Шалєнєц передав слова солідарності із українцями, які сьогодні мужньо захищають свою країну від російської агресії та запевнив, що місто Челядзь готове надати нам підтримку в цей непростий час. За підсумками спілкування обговорено питання подальшої взаємодії та співпраці й надання конкретної допомоги нашим співвітчизникам.

    Зазначимо також, що в цей непростий час разом з нами й наші латвійські друзі – із м. Вієсіте Єкабпілської громади. У перші хвилини повномасштабного вторгнення російського агресора вони звернулися до Жидачівської громади і всієї України із словами підтримки та солідарності. А вже сьогодні на засіданні місцевої думи, над якою замайорів Прапор України, прийняли рішення про надання нам гуманітарної допомоги. Тут також планують провести мітинг на підтримку нашого народу.

    Ми вдячні нашим партнерам за солідарність і підтримку! Разом ми переможемо!

    

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень