A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ЖИДАЧЕВІ БУДУЮТЬ «АТБ-МАРКЕТ»

Дата: 03.12.2021 09:11
Кількість переглядів: 1775

Фото без опису

2 грудня Жидачівський міський голова Володимир Левко ознайомився із ходом будівництва в м. Жидачеві магазину продовольчих і непродовольчих товарів «АТБ-маркет».

Міський голова спілкувався із будівельниками, які розповіли, що в грудні 2021 року планують змонтувати  металоконструкції «АТБ-маркету». Було зазначено, що будівельно-монтажні роботи проводяться згідно встановленого графіку, тож вже у ІІ кварталі 2022 року їх планують завершити.

Володимир Левко провів робочу зустріч із інженером та виконробом будівництва з обговорення  актуальних питань спорудження в м. Жидачеві «АТБ-маркету», прокладення інженерних комунікацій нового будівництва та їх підключення до міської мережі водопостачання та водовідведення.

Нагадаємо, що рішенням сесії Жидачівської міської ради від 13 липня 2021 року затверджено детальний план території для будівництва магазину продовольчих і непродовольчих товарів «АТБ-маркет» на вул. Шашкевича М., 34 в м. Жидачеві. Площа забудови – 1029,1 кв.м. Спорудження «АТБ-маркету» планують  завершити  у квітні 2022 року.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень