A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПОМИНАЛЬНЕ ВІЧЕ (27.11.2021)

Дата: 29.11.2021 11:20
Кількість переглядів: 1944

Фото без опису

У Жидачеві память жертв Голодомору вшанували поминальним віче, яке відбулося 27 листопада на літній сцені МБК «Удеч» за участю представників духовенства, владних структур та мешканців громади.

Жидачівський міський голова Володимир Левко взяв участь у церемонії покладання запалених лампадок до символічної композиції на вшанування памяті жертв Голодомору.

Поминальне віче та вечір-реквієм нагадали всім присутнім про гіркі сторінки історії України, звучали зворушливі слова правди про Голодомор, мистецькі колективи представили змістовні тематичні художньо-музичні та хореографічні композиції пам’яті жертв Голодомору.

Спільною Молитвою та хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять про мільйони загиблих наших співвітчизників – жертв геноциду українського народу, здійсненого тоталітарним радянським режимом. Мешканці населених пунктів Жидачівської міської територіальної громади долучилися до проведення Всеукраїнської акції із вшанування пам’яті жертв Голодомору в Україні «Запалімо свічку пам’яті».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень