A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ (2021)

Дата: 19.11.2021 16:25
Кількість переглядів: 1825

Фото без опису

У Жидачівській міській територіальній громаді вшануваннямпам’яті  Героїв Небесної Сотні та полеглих захисників України розпочали відзначення Дня Гідності та Свободи.

19 листопада у м. Жидачеві покладанням квітів та запалених лампадок, поминальним Богослужінням біля Алеї Героїв вшанували всіх тих, хто віддав своє життя за свободу, незалежністьі територіальну цілісність України. Вшанування пам’яті  Героїв розпочали спільним виконанням Національного Гімну України. Церемонія покладання квітів відбулася у зворушливій атмосфері, над площею Свободи линула мелодія пісні «Пливе кача по Тисині».

Жидачівський міський голова Володимир Левко, представники духовенства, владних структур та громадськості взяли участь у церемонії покладання квітів та запалених лампадок до Алеї Героїв.

Представники молоді та мистецькі колективи установ культури громади представили тематичну художньо-музичну композицію. Пам’ять загиблих у період Революції Гідності та захисників незалежності і територіальної цілісності України вшанували хвилиною мовчання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень