A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВИРІШЕННЯ СПІЛЬНИХ ЗАВДАНЬ

Дата: 18.11.2021 10:12
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

16 листопада Жидачівський міський голова Володимир Левко провів робочу зустріч із головою Стрийської районної ради Михайлом Лучечком та депутатами Стрийської районної ради від Жидачівщини, які побували із робочою поїздкою у м. Жидачеві, де проводили прийом громадян та ознайомилися із проблематикою соціально-економічного розвитку Жидачівської міської територіальної громади.

Серед актуальних питань спільної взаємодії є підтримка медичної сфери. Жидачівською міською радою та Стрийською районною радою нещодавно вирішено важливе питання придбання та встановлення обладнання кисневого циліндра для ковідного відділення КНП «Жидачівська міська лікарня». На ці потреби із районного бюджету та бюджету Жидачівської МТГ виділено 1 млн 600 тис. грн. Як зауважила директор КНП «Жидачівська міська лікарня» Людмила Яремцьо, вирішення питання кисневої підтримки пацієнтів ковідного відділення є надзвичайно важливим. У міській лікарні сьогодні також тривають роботи з капітального ремонту приймального відділення, який планують завершити в грудні 2021 року.

За інформацією фінансового відділу Жидачівської міської ради, загальна вартість реалізації проєкту з капітального ремонту приймального відділення КНП «Жидачівська міська лікарня» складає 2 млн 744 тис. грн. 1 млн 600 тис. грн – кошти субвенції з обласного бюджету, більше 1 млнгрн виділено із бюджету Жидачівської міської територіальної громади на реалізацію цього важливого проєкту, який втілюється вперше  за більш як два десятки років й дозволить суттєво покращити умови надання медичних послуг у міській лікарні.

За підсумками робочої зустрічі обговорено й інші перспективні напрямки спільної взаємодії з розв’язання  актуальних питань  соціально-економічного розвитку Жидачівської міської територіальної громади.

Фото без опису


Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень