A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 15.11.2021 08:59
Кількість переглядів: 650

Фото без опису

16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв'язку

Від щоденної праці зв’язківців залежить багато в плані повноцінного функціонування державних установ та приватних структур. Це й забезпечення спілкування між людьми, які розділені відстанню в десятки, сотні, а то й тисячі кілометрів в різних куточках країни та планети. Нові сучасні технології зв'язку сприяють підтримці діалогу між людьми, від чого залежить їх настрій, вирішення повсякденних життєвих проблем, зміцнення родинних і товариських стосунків.

У жовтні 2019 року розпочало FM-мовлення радіо громад Жидачів FM, яке нещодавно стало переможцем обласного конкурсу  «Четверта влада».

Сьогодні розширено можливості для отримання інформації про важливі події, які відбуваються в Жидачівській міській територіальній громаді. Журналістська майстерність та творчий підхід до створення радіопрограм Жидачів FM допомагають їх  змістовному наповненню важливою, різноманітною та цікавою інформацією.

З нагоди відзначення Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку щиро вітаю колектив Жидачів FM та працівників зв’язку із професійним святом. Бажаю щастя, здоров'я, родинної злагоди, доброго настрою та нових здобутків у праці.

 

    Жидачівський міський голова                        Володимир ЛЕВКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень