A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС (11.11.2021)

Дата: 12.11.2021 09:11
Кількість переглядів: 494

11 листопада 2021 року Жидачівський міський голова Володимир Левко провів засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

На засіданні комісії розглянуто питання про вжиття додаткових заходів з попередження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусомSARS-CoV-2 та недопущення виникнення її спалахів.

Директор КНП «Жидачівська міська лікарня» Людмила Яремцьо інформувала про ситуацію із поширенням коронавірусної хвороби та про організацію роботи ковідного відділення, акцентувала увагу на важливості стабільного забезпечення установи киснем. Представники лабораторного центру, Дерпродспоживслужби та відділу освіти доповіли про ситуацію із дотриманням протиепідемічних карантинних заходів.

Жидачівський міський голова Володимир Левко інформував про  моніторинг протягом тижня ситуації із поширення коронавірусної інфекції, наголосив на важливості здійснення вакцинації, інформував  про зустріч із освітянами та батьками в процесі підготовки до засідання комісії, наголосив на важливості вирішення питання стабільного забезпечення киснем ковідного відділення міської лікарні.

За результатами розгляду питань порядку денногозасідання, комісія з питань ТЕБ та НС, беручи до уваги рішення  обласної комісії з питань ТЕБ та НС від 27.10.2021року, прийняла протокольне РІШЕННЯ.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень