A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

НАРАДА ІЗ ОСВІТЯНАМИ

Дата: 10.11.2021 15:10
Кількість переглядів: 396

10 листопада Жидачівський міський голова Володимир Левко провів робочу нараду із керівниками установ освіти громади.

Директори навчальних закладів та представники відділу освіти інформували про ситуацію в школах, про організацію дистанційного навчання, яке на основі рішення комісії з питань ТЕБ та НС розпочалося з 8 листопада й триватиме до 12 листопада. Керівники навчальних закладів також висловили свої думки та пропозиції щодо подальшої організації навчального процесу в умовах карантинних обмежень «червоної» зони. Було обговорено й інші актуальні питання галузі освіти.

Міський голова під час спілкування із освітянами зауважив, що хоч ціни на енергоносії суттєво зросли, в громаді проблемні питання теплопостачання установ освіти та всіх категорій споживачів вирішено. Опалювальний сезон для всіх категорій споживачів розпочато з 1 листопада 2021 року, а для КНП «Жидачівська міська лікарня» ще з 9 жовтня, у дошкільних установах – з 16 жовтня. Питання полягає в іншому, адже мусимо звикати жити в умовах пандемії та певних карантинних обмежень, які впливають і на організацію навчального процесу в школах, тож необхідно врахувати всі ці фактори при ухваленні важливих рішень.

Володимир Левко інформував учасників наради про ситуацію із захворюванням на коронавірусу населених пунктах громади. Було,зокрема,зазначено, що кількість пацієнтів ковідного відділення КНП «Жидачівська міська лікарня» коливається від 90 до 94 осіб. 24 хворих - мешканці громади, 14 з них мешканці Жидачева. Амбулаторно проходять лікування 90 хворих, 56 з них мешканці Жидачева. Тож ситуація із поширенням коронавірусної інфекції залишається складною й це необхідно враховувати. Міський голова звернувся до керівників установ освіти із закликом і вимогою забезпечити здійснення всіх карантинних протиепідемічних заходів в ході організації навчального процесу.

Обговорено також питання безпеки на дорогах школярів, організації підвезення шкільними автобусамиучнів до навчальних закладів, виконання Урядових рішень, які стосуються відсторонення від роботи невакцинованих працівників, порушувались питання придбання для шкіл нового навчального обладнання, йшлося й про вирішення інших важливих завдань розвитку галузі освіти громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень