Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗДОБУТКИ НАШИХ ЮНИХ ВАГКОАТЛЕТІВ

Дата: 10.11.2021 15:06
Кількість переглядів: 418

Фото без опису

Команда наймолодших наших важкоатлетів - юнаків до 13 років Львівщини стала переможцем Чемпіонату України, який 9 листопада розпочався у Коломиї.На другому місці юнаки Закарпаття, третіми стали важкоатлети Дніпропетровщини. В особистих змаганнях чемпіоном ставСмик Олександр у в/к до 41 кг. Також у юного атлета з Жидачева золото у поштовху та бронза у ривку.

Срібними призерами стали: атлет з Жидачева Майкут Артем у в/к до 34 кг (також мале золото у ривку),Львів'янин Сорока Віталій у в/к до 45 кг (також мале срібло у ривку).Бронзовим призером у в/к до 34 кг став ще один богатир з Жидачева Єсін Дмитро.

За крок до п'єдесталу у в/к понад 73 кг зупинився важкоатлет з Самбора Лисак Василь. Вінтонів Денис фінішував 5-м у в/к до 38 кг. Площанський Максим у в/к до 45 кг, Підлужний Владислав у в/к до 49 кг та Янкевич Володимир у в/к до 55 кг опинилися на 7 позиції. Усі 4 спортсмени також з міста Жидачева.

Марців Гліб з Зимної Води фінішував 13-м.У змаганнях серед дівчат бронзові нагороди у сумі, ривку та поштовху у в/к до 32 кг здобула єдина представниця нашої команди, львів'янка - Футрик Вікторія!

Вітаємо із вагомими здобутками на Чемпіонаті України наших юних спортсменів та тренерів!  Серед Вас підростають майбутні чемпіони Європи і світу, тож бажаємо успіхів і нових перемог!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень