A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

РОБОЧА НАРАДА (08.11.2021)

Дата: 08.11.2021 12:23
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

8 листопада Жидачівський міський голова Володимир Левко провів нараду із заступниками, працівниками апарату та керівниками структурних підрозділів з обговорення актуальних питань організації роботи, ситуації із поширенням коронавірусної хвороби. Мова також йшла про основні підсумки соціально-економічного розвитку громади за 10 місяців 2021 року, про формування проекту бюджету та галузевих програм на 2022 рік.

Міський голова інформував, що за підсумками 10 місяців 2021 року виконання бюджету Жидачівської міської територіальної громади забезпечено на рівні 103 відсотків. Опалювальний сезон для всіх категорій споживачів громади розпочато з 1 листопада 2021 року, а для КНП «Жидачівська міська лікарня» його розпочато ще 9 жовтня, для дошкільних установ – з 16 жовтня. Враховуючи цінову ситуацію на енергоносії, значна частина бюджетних коштів скеровується для розрахунків за їх використання, тож необхідно забезпечити постійний моніторинг ситуації в період проходження опалювального сезону в установах громади. Мова також йшла про організацію бюджетними установами процедури укладення угод із газопостачальними компаніями.

Володимир Левко інформував про засідання 5 листопада 2021 року комісії з питань ТЕБ та НС, на якому було прийнято рішення щодо вжиття додаткових заходів з метою попередження поширення коронавірусної хвороби. Йдеться, зокрема, про виконання постанови КМУ №1236 від 25.10.2021 року щодо відсторонення  не вакцинованих працівників з 8 листопада 2021 року без збереження заробітної плати.

Проаналізовано ситуацію із організацією вакцинації та з поширення коронавірусної хвороби на території громади. Міський голова інформував, що у ковідному відділенні КНП «Жидачівська міська лікарня» перебуває більше 90 пацієнтів, 40 з них потребують кисневої підтримки. Ситуація із поширенням COVID-19 є складною, саме тому установи освіти громади з 8 листопада 2021 року переведено на дистанційне навчання. Увагу такожбуло акцентовано на важливості забезпечення дотримання протиепідемічних заходів в організації роботи міської ради та всіх установ громади.

Міський голова звернувся до учасників наради й всіх мешканців громади із закликом у найближчі тиждень-два, коли за прогнозами фахівців спостерігатиметься своєрідний пік епідемії, бути максимально обережними, дотримуватися карантинних обмежень, вакцинуватися,щоб уберегтися від недуги та зберегти життя й здоров’я своїх рідних і близьких.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень