A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ (04.11.2021)

Дата: 04.11.2021 16:44
Кількість переглядів: 412

Фото без опису

4 листопада Жидачівський міський голова Володимир Левко провів засідання виконавчого  комітету Жидачівської міської ради. 

На засіданні розглянуто питання про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості обєктів будівництва за робочим проєктом «Капітальний ремонт самопливного каналізаційного колектора методом модульної санації по вул. Д. Галицького (від вул. І. Мазепи до вул. Грушевського ) в м. Жидачеві.

Жидачівський міський голова Володимир Левко наголосив на важливості реалізації  проекту. Інформував про підготовчу роботу з метою розв’язання цієї доволі складної для міста проблеми та про виділення КМУ додаткових коштів  1461 тис. грн для вирішення цього питання.

Розглянуто також питання про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єктів будівництва за робочим проєктом «Влаштування «Комплексу екстремального дозвілля» у м. Жидачеві, Львівської області» та про внесення змін до рішення виконавчого комітету №60 від 16.04.2021 року, яке стосується фінансової підтримки ФК «Авангард».

У «Різному» учасники засідання обговорили ситуацію із поширенням коронавірусної хвороби, питання важливості надання підтримки КНП «Жидачівська міська лікарня» та основні перспективні напрямки реалізації Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень