A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗУСТРІЧ ІЗ ВАЖКОАТЛЕТАМИ

Дата: 25.10.2021 11:20
Кількість переглядів: 705

Фото без опису

    У Жидачівській школі №2 відбулася приємна, цікава, мотивуюча зустріч із випускниками школи, відомими спортсменами-важкоатлетами Богданом та Володимиром Гозами, вихованцями тренерів Андрія та Володимира Гентошів.                    

Володимир Гоза - важкоатлет, майстер спорту України, учасник Олімпійських ігор 2016 року, увійшов у ТОП-10 найсильніших важкоатлетів світу, призер чемпіонату Європи з важкої атлетики. Молодший брат Богдан - найсильніший важкоалет-юніор Європи, золотий призер Чемпіонату Європи серед юніорів 2021, рекордсмен світу.

Про перші кроки у важкій атлетиці, про результати на Чемпіонаті Європи, про перемоги, здобутки і мрії, - ось про що йшла мова на зустрічі у Жидачівському ЗЗСО І-ІІІ ст. №2.  

"Мій успіх - це міцність духу, незламна віра та наполегливість", - стверджує Володимир Гоза.

"Успіх сам по собі не приходить. Це важка праця. А ще наполегливість, навчання і, звісно, любов до того, що ви робите", - зауважив Богдан Гоза.

Пишаємось нашими спортсменами-важкоатлетами, які прославили не тільки рідне місто, але й Україну на весь світ! Ваша перемога – це результат командної роботи! Віримо в те, що Ви досягнете нових успіхів!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень