A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ (22.10.2021)

Дата: 22.10.2021 16:40
Кількість переглядів: 788

Фото без опису

22 жовтня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів засідання виконавчого  комітету Жидачівської міської ради. 

На засіданні виконкому розглянуто питання про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 25.06.2021 року «Про надання дозволу на списання основних засобів міському комунальному підприємству «Жидачівтеплокомуненерго», про передачу комунального майна,що перебуває на балансі МКП «Жидачівтеплокомуненерго».

Прийнято рішення про погодження проведення видатків Жидачівському міському виробничому управлінню комунального господарства на відшкодування витрат по службовій квартирі за адресою м. Жидачів, вул. Клубна 3/10.(2064  грн – заборгованість за газопостачання). Як зазначив Жидачівський міський голова Володимир Левко, цю квартиру передано для покращення житлових умов багатодітної родини учасника АТО Андрія Ященка.

На засіданні виконавчого комітету розглянуто також питанняпро внесення змін до рішення виконавчого комітету від 16.04.2021 року «Про затвердження плану спортивно-масових заходів у ЖидачівськійМТГ на 2021 рік, заходів з реалізації Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Жидачівської МТГ на 2021-2023 роки, кошторису витрат на участь футбольної команди «Авангард» у Чемпіонаті Львівської області з футболу на 2021 рік та кошторису витрат на проведення спортивно-масових заходів у Жидачівській МТГ на 2021 рік».

Прийнято рішення про надання дозволу МКП «Жидачівтеплокомуненерго» на реалізацію матеріальних цінностей та обладнання для потреб Жидачівського міського виробничого управління комунального господарства, про видалення дерев, про присвоєння поштової адреси, про затвердження зведених кошторисних розрахунків розрахунку вартості обєктів будівництва, про встановлення дорожніх знаків та нанесення горизонтальної розмітки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень