A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

Дата: 30.09.2021 12:02
Кількість переглядів: 281

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Жидачівська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення «Про заборону продажу алкогольних напоїв у певний час доби на території Жидачівської міської територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу.

Потреба у прийнятті вказаного регуляторного акту зумовлена необхідністю збереження життя та здоров’я населення громади, підтримання громадського порядку та забезпечення тиші, зменшення кількості злочинів, які вчиняються у стані алкогольного сп’яніння.

 

Для вирішення існуючої проблеми пропонується впорядкування продажу  пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території Жидачівської міської територіальної громади  шляхом заборони їх реалізації з 22.00 до 08.00 години щоденно, враховуючи вихідні та святкові дні.

Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань з 30.09.2021 в місячний термін на поштову адресу: 81700, Львівська обл., м. Жидачів, вул. Шашкевича М., буд. 2, Жидачівська міська рада, та електронну адресу: meriya.zhydachiv@i.ua. із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог діючого законодавства.

 

Проєкт регуляторного акту та аналіз  регуляторного впливу розміщено 30 вересня 2021 року на офіційному веб сайті Жидачівської міської ради: meriya-zhydachiv.lviv.ua в меню: нормативні акти – регуляторна політика – проєкти регуляторних актів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень