A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

СЕРЕД КРАЩИХ БІБЛІОТЕК ЛЬВІВЩИНИ

Дата: 28.09.2021 09:43
Кількість переглядів: 1026

30 вересня відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Жидачівська міська публічна бібліотека напередодні відзначення професійного свята, як переможець обласного конкурсу, отримала можливість оновити приміщення установи. Жидачівська міська рада надала фінансову підтримку в організації ремонтних робіт, до їх проведення долучилися працівники бібліотеки, яка зустрічає своє свято оновленою.

Зазначимо, що у травні 2021 року на Львівщині у межах конкурсу «Топ – 10 бібліотек» визначили кращі читацькі установи.

Жидачівська міська публічна бібліотека стала переможцем обласного конкурсу «Топ-10» кращих бібліотек Львівщини.

Мета такого конкурсу – виокремлення та нагородження найкращих бібліотек в області та надання їм фінансового ресурсу на розвиток. Кошти на реалізацію конкурсу становлять 600 тисяч гривень. Відповідно, кожна з бібліотек-переможців отримала по 60 тисяч гривень.

Вже не перший рік  на Львівщині проводяться конкурси на визначення найкращих народних домів, мистецьких шкіл. Але бібліотеки зараз активно реформують, тож саме на часі було запровадження конкурсу для визначення топ-10 бібліотек Львівщини. Для підтримки таких позитивних змін в обласному бюджеті на поточний рік передбачений окремий фінансовий ресурс, що дозволить найбільш активним та креативним колективам реалізовувати цікаві проєкти та розвиватися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень