A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ (24.09.2021)

Дата: 24.09.2021 16:57
Кількість переглядів: 965

Фото без опису

24 вересня  Жидачівський міський голова Володимир Левко провів засідання виконавчого комітету Жидачівської міської ради.

 

Розглянуто питання та прийнято рішення про внесення змін до показників бюджету Жидачівської міської територіальної громади на 2021 рік. Це стосується, зокрема, виділення 235 тис. грн - субвенції з місцевого бюджету обласному бюджету на співфінансування для придбання шкільного автобуса та скерування 85815 грн.  на капітальний ремонт пішохідної доріжки ЗДО «Дивосвіт» по вул. М. Грушевського, 88 в м. Жидачеві.

 

Розглянуто також питання:про участь у реалізації експериментального проекту відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 №817, про призначення опікуна дитини, позбавленої батьківського піклування, про оформлення права власності на квартиру, про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, про оголошення конкурсу по відбору суб’єктів оціночної діяльності на об’єкти комунальної власності, про надання дозволу на списання причепа ГПГС-4 та навісного піскорозсівача, що перебувають на балансі Жидачівського міського виробничого управління комунального господарства, про затвердження зведених кошторисних розрахунків розрахунку вартості об’єктів будівництва.

 

На засідання виконавчого комітету Жидачівської  міської ради прийнято рішення про поставлення на квартирний облік родини учасника АТО/ООС для покращення житлових умов та про надання одноразової матеріальної допомоги на загальну суму 103 тис. грн. учасникам АТО/ООС та представникам їхніх родин.

 

Жидачівський міський голова Володимир Левко також проінформував учасників засідання про Урядові рішення, які стосуються посилення карантинних обмежень на всій території країни з 23 вересня 2021 року.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень