A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОЗНАЙОМЛЕННЯ З РОБОТОЮ ТзОВ «ВУД ІНДАСТРІС»

Дата: 10.09.2021 16:12
Кількість переглядів: 801

Представники відділу економічного розвитку Жидачівської міської ради Леся Шумельда, Світлана Сенюра та директор Жидачівського професійного ліцею Мар’ян Кушнірознайомилися із діяльністю  підприємства  «ВудІндастріс».

Основним напрямком діяльності компанії є виробництво струганого і лущеного шпону, профільованого бруса і пиломатеріалів. В ході зустрічі гості підприємства поспілкувалися з керівництвом:  власником Селім Тевер, директором підприємства СаграКахраманУнал та комерційним директором ІсметЗакер’яєв, оглянули потужності підприємства  та ознайомились з  технологією виробництва. Директор  підприємства розповів, що на виробництві  працює 165 людей, компанія виробляє продукцію з таких порід дерев як вільхи, буку, та берези ,що використовується при виготовленні меблів, дверей, підлог тощо.Імпортерами продукції є компанії з Іспанії, Франції, Туреччини, Єгипту, Словаччини, Польщі та ін. Комерційний директор п.Ісметзазначив, що компанія налагодила практично безвідходне виробництво:вторсировина використовується для виробництва тирсоплити, а решту відходних матеріалів постачається у професійний ліцей з яким компанія тісно співпрацює. Директор професійного ліцею зауважив, що вторсировина із ВудІндастріс використовується для виготовлення екобудівельних блоків з яких найближчим часом планується звести екологічно чистий будинок на території  навчального закладу.

За словами директора п.СаграКахраманУнал ТзОВ «ВудІндастріс» є відкритою для співпраці,а також соціально відповідальною компанією, зокрема, при фінансовій підтримці ВудІндастрісбуло закуплено форму для місцевого футбольного клубу «Авангард».

Під час відвідування підприємства  було приємно спостерігати за тим, як з творчим підходом оформлено територію. Розмальовані бетонні стіни навколо підприємства свідчить про креативність, творчість  та бажання створити комфортну атмосферу. Помітивши художні  оформлення території гості запросили керівництво підприємства відвідати виставку художників,яка пройде в рамках святкування Дня Міста 19 вересня біля літньої сцени, а 18 вересня представити продукцію компанії та вільні робочі вакансії на Святковому ярмарку, що  відбудеться на стадіоніЖидачівської ЗЗСО І-ІІІст.№2.

На завершення цікавої зустрічі представники відділу економічного розвитку та інвестицій побажали успішної діяльності підприємству, а також запевнили, що Жидачівська міська рада  завжди відкрита для діалогу з бізнесом та  готова до співпраці у питаннях інвестицій у економіку  Жидачівської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень