A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ОРГКОМІТЕТУ З ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ МІСТА

Дата: 10.09.2021 14:44
Кількість переглядів: 748

Фото без опису

10 вересня Жидачівський міський голова Володимир  Левко провів засідання організаційного комітету з відзначення Дня міста Жидачева.

 

Обговорено питання підготовки і проведення 17 та 19 вересня основних заходів в відзначення 857-ї річниці  першої письмової згадки про місто.

В рамках відзначення Дня міста Жидачева на 18 вересня, о 9 год., заплановано проведення святкового ярмарку із представлення продукції виробників громади та робіт умільців і майстрів. Цього дня також організують спортивно-молодіжні заходи, показ фільму «Захар Беркут» на літній сцені МБК «Удеч». Проведення спортивних заходів продовжать і 19 вересня. У сквері біля МБК «Удеч» презентуватимуть фотовиставку з історії міста Жидачева. Відбудеться презентація старостинських округів, Жидачівського професійного ліцею, ГО «Щасливі разом» та «Табор».

 

О 16 год. на літній сцені МБК «Удеч» урочистості та святкова концертна програма розпочнуться із спільної Молитви та вітального слова Жидачівського міського голови Володимира Левка. Святкуватимуть не тільки День міста Жидачева, а також й першу річницю створення Жидачівської міської територіальної громади, тож на сцену запросять і старост 4 старостинських округів громади. Святкову концертну програму буде наповнено виступами майстрів мистецтв громади, запрошено також колективи з інших громад Львівщини та Івано-Франківщини, популярну українську співачку Андріану та діджея Маркуса.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень