A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПРО ВИКОРИСТАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ НА ПРОВЕДЕННЯ «УДЕЧ-ФЕСТУ» ТА НАМЕТОВОГО ТАБОРУ

Дата: 31.08.2021 09:37
Кількість переглядів: 759

На виконання депутатського запиту подаємо інформацію відділу молодіжної політики та спорту про використання бюджетних коштів Жидачівської міської територіальної громади на проведення етнофестивалю «Удеч-фест Івана Купала» та організацію 5-ти денного наметового табору «Військової школи імені Героя України Тараса Матвіїва».

 

Фото без опису

На проведення етнофестивалю "Удеч-фест Івана Купала" було виділено 30 тис. грн. Кошти були спрямовані на оплату оренди звукової та світлової апаратури. Окрім місцевого бюджету були зібрані спонсорські кошти, які покрили решту організаційних витрат заходу.

 

На проведення 5-ти денного наметового табору "Військової школи імені Героя України Тараса Матвіїва" з  бюджету Жидачівської міської територіальної громади було виділено 24 тис. грн. З яких 2 тис. грн. - канцелярські товари і 22 тис. грн. - оренда 14 приводів для проведення шестигодинних змагань з тактичної гри LaserTag. Захід мав співфінансування і з обласного бюджету та ГО "Народний легіон". Також кожен учасник зробив реєстраційний внесок - 150 грн., за який було придбано сувенірні подарунки для учасників таборування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень