A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЖИДАЧІВ ГОТУЄТЬСЯ ДО ПАТРІОТИЧНОГО ВИШКОЛУ МОЛОДІ У «ВІЙСЬКОВІЙ ШКОЛІ ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ТАРАСА МАТВІЇВА»

Дата: 05.08.2021 09:15
Кількість переглядів: 1265

 

    З 9 до 13 серпня у м. Жидачеві заплановано проведення патріотичного вишколу молоді Львівщини у «Військовій школі імені Героя України Тараса Матвіїва».

    На мальовничій околиці міста біля гори Базиївка та стадіону «Авангард» розгорнуть наметовий табір. У програмі: військово-медичні навчання, фізпідготовка, стрільба, перегляд фільмів, LaserTag та багато іншого.

    Запрошують молодь Львівщини (15-25р.). Обов’язкова реєстрація до 6 серпня 2021 року за посиланням: https://docs.google.com/.../1zs2efq.../viewform...

    3 серпня перший заступник міського голови Ігор Процан, заступник начальника міського виробничого управління комунального господарства Богдан Ладика, представники відділу молодіжної політики та спорту міської ради ознайомилися із станом території, де планують розгорнути наметовий табір. Обговорено та узгоджено питання організації підготовчої роботи з метою створення належних умов для проведення патріотичного вишколу молоді.

    За інформацією відділу молодіжної політики та спорту міської ради, організаторами заходу виступають: Жидачівська міська рада, ГО «Народний Легіон», відділ молодіжної політики управління молоді та спорту ЛОДА.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень