Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОРГАНІЗАТОРИ ВИСТАВКИ «ВІЙНА ПОРУЧ» У МІСТІ ЖИДАЧЕВІ ДОСЯГНУЛИ ЇЇ ГОЛОВНОЇ МЕТИ

Дата: 03.08.2021 16:01
Кількість переглядів: 1026

Фото без опису 

Вчора, 2 серпня, у м. Жидачеві завершили представлення виставки «Війна поруч».

Як ми вже повідомляли напередодні, Жидачівський міський голова Володимир Левко взяв участь у відкритті виставки «Війна поруч», яку 30 липня презентували  на майданчику біля КЗ «Жидачівська міська публічна бібліотека», а вже 1 серпня її розгорнули на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку, 2 серпня – біля Алеї Героїв.

За інформацією організаторів виставки, її також у найближчі дні розгорнуть в смт. Журавно,  в інших населених пунктах району та країни. Слід зауважити, що інформація про організацію виставки в м. Жидачеві, яку було подано на сторінці Жидачівської міської ради у Фейсбуці, за кілька днів набрала більше 17,5 тис. переглядів. Це свідчить про те, що  мешканці Жидачівської громади, наші співвітчизники із різних куточків України й ті, хто сьогодні далеко від рідної землі, усвідомлюють, що війна дійсно поруч, пам’ятають про наших воїнів, які захищають рідну землю.

Тож ініціатори організації виставки «Війна поруч» у місті Жидачеві досягнули її головної  мети. Вони допомогли кожному  з нас осягнути ціну миру на українській землі. Нагадали про те, що «Війна поруч», адже вона дійсно поруч – на східних рубежах нашої країни. Маємо памятати про захисників України, адже вони бережуть наше мирне життя. Наш обовязок тут на мирній території працювати ще краще для миру та процвітання України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень