Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЖИДАЧІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ НАРАДУ ІЗ КЕРІВНИКАМИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ

Дата: 02.08.2021 17:18
Кількість переглядів: 1039

Фото без опису

   2 серпня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів нараду із керівниками структурних підрозділів. Учасники наради хвилиною мовчання вшанували пам’ять Андрія Гергерта – комбата Української Добровольчої Армії «АРАТТА». 1 серпня у м. Львові, біля могили Героя, вшановували річницю памяті захисника України.

   Володимир Левко інформував учасників наради про ліквідацію наслідків негоди (грози, зливи, шквальний вітер), які минулими вихідними кількома хвилями пройшли населеними пунктами Жидачівської міської територіальної громади. Було відзначено належну роботу енергетиків, які добре попрацювали для того, щоб відновити електропостачання населених пунктів громади 31 липня. 1 серпня також шквальний вітер ламав гілки дерев, вилив дерева. У с. Млиниськах, зокрема, дерево впало на дорогу, яка веде до с. Голешева.  Для ліквідації наслідків стихії було залучено техніку ТОВ «Млин-Агро», допомогли також місцеві підприємці.

   Начальник відділу документоведення та контролю Жидачівської міської ради Оксана Лаврук, спеціаліст з питань інформаційно-комп’ютерного забезпечення Богдана Терлюк та секретар виконкому Жидачівської міської ради Наталія Данилів інформували учасників наради з питань вдосконалення ведення вхідної і вихідної пошти та переходу на електронний документообіг.

   Жидачівський міський голова Володимир Левко, підсумовуючи розгляд цього питання, зауважив, що дзеркалом роботи структурних підрозділів буде відділ документообігу та контролю, адже належна організація роботи з документами є важливим чинником успішної діяльності працівників органів місцевого самоврядування. Тож поставлено чіткі завдання щодо вдосконалення ведення вхідної і вихідної пошти, щодо проведення підготовчої роботи з переходу на електронний документообіг.

   Міським головою також окреслено коло завдань відділу освіти Жидачівської міської ради та директорів шкіл щодо підготовки до нового навчального року.

Володимир Левко, інформуючи про відкриття 30 липня в с. Турадах, в приміщенні колишньої філії ЗЗСО №2, бібліотеки-філії та медичного пункту, зокрема, поставив завдання розробки та підписання договору про оренду приміщення. Йшлося також про необхідність забезпечення проведення керівниками шкіл та педагогічними колективами належної роботи з питань адаптації учнів із с. Туради та с.Журавків, які з 1 вересня 2021 року навчатимуться вже в нових колективах.

   Увагу було акцентовано на необхідності вирішення питань наповнення мережі установ освіти, розвязання завдань належного фінансового забезпечення галузі та підготовки шкіл до нового навчального року. Міський голова наголосив також на важливості надання підтримки соціально незахищеним родинам, щоб діти із цих сімей змогли належним чином підготуватися до нового навчального року.

   Обговорено питання організації роботи закладів культури, підготовки до відзначення 30-ї річниці Незалежності України та Дня міста Жидачева.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень