A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЕНЕРГЕТИКИ ПОПРАЦЮВАЛИ ДОБРЕ ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯ

Дата: 02.08.2021 14:35
Кількість переглядів: 696

Фото без опису

   2 серпня Жидачівський міський голова Володимир Левко в ході проведення наради із керівниками структурних підрозділів інформував, що минулими вихідними хвиля негоди кілька разів пройшлася населеними пунктами Жидачівської міської територіальної громади.

   Минулої доби, зокрема, шкальний вітер повалив дерево у с. Млиниськах на дорогу, яка веде до с. Голешева. А непередодні, 31 липня, негодою було пошкоджено лінії електропередач, через що низка населених пунктів громади залишилися без енергопостачання. Як зауважив міський голова, для ФГ «Пчани-Денькович», в якому утримують значне поголівя молочних корів, серед них і елітних порід, відсутність енергопостачання доволі складна проблема, яку необхідно оперативно вирішувати.

Енергетики попрацювали добре для відновлення енергопостачання. 31 серпня ремонтні бригади ліквідовували наслідки негоди, здійснюючи об’їзд ліній електропередач через поля в с. Іванівці, Туради, Дем’янка-Лісна. І вже наприкінці дня, близько 22 год., енергопостачання було відновлено.

   Жидачівський міський голова Володимир Левко подякував за добре організовану роботу з відновлення енергопостачання населених пунктів громади начальнику Жидачівської дільниці №2 центрального РЕМу Оресту Сивику та енергетикам, які добре справилася із завданням, яке перед ними було поставлено.

   Як повідомив начальник Жидачівської дільниці №2 центрального РЕМу Орест Сивик, у ліквідації наслідків негоди брали участь енергетики Андрій Басараб, Роман Микитин, Назар Кушплер, Михайло Куприк та Андрій Малюс. Тож кожному з них належать слова подяки від керівництва Жидачівської міської територіальної громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень