A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ЖИДАЧІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ КОМБАТА АНДРІЯ ГЕРГЕРТА

Дата: 02.08.2021 12:38
Кількість переглядів: 696

Сьогодні, 2 серпня, Жидачівський міський голова Володимир Левко, розпочинаючи нараду із  керівниками структурних підрозділів, нагадав усім присутнім про те, що рік тому, 1 серпня 2020 року, передчасна смерть забрала від нас комбата Української Добровольчої Армії «АРАТТА» Андрія Гергерта. Це стало непоправною втратою для патріотів, хто пішов захищати країну не заради медалей, не заради слави, а заради своєї країни, майбутнього наших дітей.

Андрій Гергерт працював у Жидачеві, разом вирішували багато спільних завдань. Він був активним у громадському житті, дбав про національно-патріотичне виховання молоді, свої найкращі молоді роки віддав святій справі захисту рідної землі. Він був сильним духом воїном, який не боявся брати на себе відповідальність у вирішальні хвилини. Його любили друзі й ненавиділи вороги України. За мужність він отримував високі нагороди Української держави із рук Президента України. Він боровся до останнього, хоч важка хвороба здолала його тіло, але дух його не згас і справа не забута.

Вчора, 1 серпня, у Львові біля могили Героя було багато близьких, побратимів, друзів, небайдужих людей з усієї країни.

Жидачівський міський голова Володимир Левко запропонував працівникам Жидачівської міської ради розпочати нараду із хвилини мовчання на вшанування пам’яті комбата, мужнього захисника України Андрія Гергерта.

Вічна память Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень