A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (29.07.2021)

Дата: 30.07.2021 11:35
Кількість переглядів: 418

    Фото без опису

29 липня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів засідання виконавчого комітету міської ради.  На засіданні розглянуто питання про затвердження норм надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами в сільських населених пунктах Жидачівської МТГ. Розглянувши клопотання ФОП Колега М.І., рішенням виконавчого комітету затверджено норми надання  послуг з поводження з твердими побутовими відходами в насенлених пунктах Жидачівської міської територіальної громади, а саме: Бережниця, Журавків, Заболотівці, Загурщина, Рогізно, Вільхівці, Волиця-Гніздичівська, Іванівці, Пчани, Тйсарів, Туради, Заріччя, Межиріччя, Дем’янка-Лісна, Дем’янка-Наддністрянська, Млиниська, Смогів на 2021-2026 роки.

    Розглянуто питання про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами на території 17 сіл Жидачівської МТГ ФОП Колега М. І. Відповідно Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови КМУ від 26.07.2006 року №1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», постанови КМУ від 10.12.2018 року №1070 «Правила надання послуг з поводження з побутовими відходами» та інших нормативно-правових актів, керуючись п.2 частиною «а» ст..28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету встановлено з 1.08.2021 року тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами для населення, бюджетних установ та інших споживачів, що надаються ФОП Колега М. І. в розмірі 171,70 грн. за 1м. куб, 858,44 грн. затонну, з врахуванням ПДВ.

    Прийнято рішення про відшкодування різниці в тарифах МКП «Жидачівводоканал», відповідно до рішення сесії міської ради від 13 липня 2021 року на ці потреби із бюджету Жидачівської міської територіальної громади скеровано 300 тис. грн.

На засіданні виконавчого комітету також розглянуто питання: про погодження акту №1 про списання книг з бібліотечного фонду бібліотеки КНП «Жидачівська міська лікарня», про продовження договору оренди на нежитлове приміщення в будинку на вул. Шашкевича,2 в м. Жидачеві (Стрийська РДА – приміщення архівосховища), про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення та захоронення) для Жидачівського МВУКГ на території м. Жидачів, про погодження детального плану території в с. Пчани та с. Межиріччя, про надання дозволу МКП «Жидачівтеплокомуненерго» на списання основних засобів та необоротних активів, про надання статусу дітям, позбавленим батьківського піклування, про передачу основних засобів та необоротних активів, що перебувають на балансі МКП «Жидачівтеплокомуненерго»,про затвердження комерційної пропозиції МКП «Жидачівтеплокомуненерго» на вартість металобрухту, отриманого від списання основних засобів та його демонтаж.

    На засіданні виконавчого комітету розглянуто питання про заборону несанкціонованої торгівлі на території Жидачівської міської територіальної громади та утворено відповідну робочу групу для моніторингу даного питання. Розглянуто також питання, які стосуються права власності на квартиру,про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості обєктів будівництва з влаштування водовідведення та ремонт дорожнього покриття (вул. Миру м. Жидачева).

Обговорено та прийнято рішення про надання одноразової грошової матеріальної  допомоги за рахунок коштів Жидачівської міської територіальної громади.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень