A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ТЕРИТОРІЄЮ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ТА ХОДОРІВСЬКОЇ ГРОМАД ПРОХОДИТЬ ОСНОВНА ЧАСТИНА «ДОРОГИ ЄДНОСТІ» НА ЛЬВІВЩИНІ

Дата: 29.07.2021 11:33
Кількість переглядів: 412

На «Дорозі єдності» - Стрий - Ізварине, що проходить через кілька областей країни, цілодобово працюють ремонтні служби. На Львівщині  цей автошлях пролягає через 16 населених пунктів.

За інформацією прес-служби Львівської ОДА, днями із ходом ремонтних робіт на території Жидачівської і Ходорівської громад, через які проходить основна частина «Дороги єдності» на Львівщині,  ознайомився голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

Сьогодні, 29 липня,  на 1-ій сторінці  часопису «Новий час» про цю подію подано фото та інформаційні матеріали під назвою «Дорога єдності». У публікації, зокрема, йдеться про те, що фактично за півтора місяця чверть робіт з будівництва «Дороги єдності» на Львівщині вже виконано. Загальна їх вартість складатиме 1,5 млрд гривень. На Львівщині вже виконано робіт на суму 410 млн. грн.

Міжнародну трасу М-30 Стрий – Ізварине капітально відремонтують на всій протяжності в межах Львівської області. Йдеться про 42 км. Також проєкт передбачає ремонт 5 мостових переходів, облаштування тротуарів та освітлення у межах населених пунктів, а також автобусних зупинок.

Також облаштують сучасні засоби «заспокоєння» руху перед в’і?здом у населені пункти.

Вже стартували ремонтно-будівельні роботи на трьох мостових переходах у Жидачеві, Залісках та Ходорові.

Загалом на об’єкті одразу працює кілька дорожніх бригад. Всього залучили понад 150 одиниць дорожньої техніки. Зокрема, проводять такі роботи:

  • згрібання та корчування пнів та дрібнолісся;
  • холодне фрезерування пошкодженого дорожнього покриття;
  • земляні роботи: зняття рослинного ґрунту, розробка ґрунту та його ущільнення катками;
  • розширення проїзної частини, а саме: влаштування дренувального шару основи із піску та основи із щебенево-піщаної суміші;
  • посилення основи у два шари з органно-мінеральної суміші, обробленої органічним в’яжучим;
  • розлив бітумної емульсії;
  • укладання нижнього шару дорожнього покриття із крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

Зазначимо, М-12 Стриий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка – це масштабний проєкт та головниий об’єкт «Великого будівництва» в області цього року. Дорога Єдності стане швидкісним коридором між заходом та сходом та найдовшою магістраллю держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень