A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

НАРАДА З РОЗГЛЯДУ ПИТАНЬ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВИСВІТЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

Дата: 26.07.2021 12:54
Кількість переглядів: 490

Фото без опису

     26 липня Жидачівський міський голова Володмир Левко провів нараду з розгляду питань вдосконалення висвітлення діяльності громади.

     Спеціаліст з питань інформаційно-комп’ютерного забезпечення Богдана Терлюк інформувала представників структурних підрозділів про законодавчі вимоги, які стосуються вдосконалення висвітлення та забезпечення відкритості діяльності органів місцевого самоврядування, про оприлюднення інформації про роботу міської ради, про розміщення проєктів нормативно-правових актів, рішень органу місцевого самоврядування, виконком (міська рада). Йшлося про організацію роботи із формування оновленого сайту Жидачівської міської територіальної громади з метою забезпечення виконання завдань з формування єдиної платформи для всіх громад. Мова йшла  про дизайн, структуру та контент веб-сайту. Старший інспектор міської ради Олексій Хемій інформував про розробку проекту Положення про створення та функціонування офіційного веб-сайту, про роботу з налагодження взаємодії із структурними підрозділами щодо вдосконалення висвітлення діяльності громади.

     Жидачівський міський голова Володимир Левко інформував учасників наради про те, що Жидачівська міська територіальна громада серед лідерів за підсумками оновленого рейтингу фінансової спроможності громад Львівщини. Рейтинг очолює Славська громада, серед лідерів Стрийська громада. Жидачівська міська територіальна громада займає третю позицію серед 14 громад Стрийського району за фінансовою спроможністю. Це створює основу для вирішення багатьох важливих завдань соціально-економічного розвитку громади. У м. Жидачеві та в інших населених пунктах міської територіальної громади сьогодні робиться багато добрих справ, про які необхідно більше подавати інформації на офіційному сайті міської ради, у соціальних мережах, в місцевих та регіональних ЗМІ.

Міський голова акцентував увагу на важливості забезпечення виконання законодавчих вимог щодо забезпечення відкритості діяльності органів місцевого самоврядування та завершення роботи із формування та наповнення структури оновленого сайту міської територіальної громади.

     Обговорено також питання організації роботи з формування системи електронного документообігу. Передбачається, що це важливе питання більш детально розглянуть на черговій нараді із керівниками структурних підрозділів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень