Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЇ БІЛЯ МБК «УДЕЧ»

Дата: 26.07.2021 12:10
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

Триває благоустрій території біля МБК «УДЕЧ». Напередодні минулих вихідних, 23 липня, ФОП «Шумельда М.В.» було завершено реставрацію світильників на площі біля МБК «Удеч».

Процес реставрації, відновлення й вставлення нових світильників став ще одним важливим етапом у проведенні благоустрою. Вже 23 липня та на минулих вихідних площа біля МБК «УДЕЧ» у вечірню пору  засяяла яскравими вогнями.

Роботи з благоустрою також проводить ТзОВ БК «Будпрестиж».  Вже вдалося зробити багато для того, щоб втілити  пропозиції з благоустрою території біля МБК «УДЕЧ», які було внесено представниками громадськості міста, молоддю, фахівцями з ландшафтного дизайну під час проведення громадського обговорення перед реалізацією цього проєкту, яке проводив  Жидачівськийміський голова Володимир Левко.  Тоді йшлося, зокрема, про те, щоб зберегти основні елементи архітектури споруди установи культури, прилеглої території та про те, щоб створити тут громадський простір, який приваблював би сюди молодь, мешканців громади та став би окрасою міста.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень