A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

В УСПІХУ ЗНО НА ЛЬВІЩИНІ ВАГОМА ЧАСТКА ЗДОБУТКІВ НАЛЕЖИТЬ ВИХОВАНЦЯМ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 22.07.2021 15:37
Кількість переглядів: 507

Прийшли доволі радісні новини, які можуть дати привід для гордості: у 2021 році на Львівщині 77 осіб склали Зовнішнє Незалежне Оцінювання (ЗНО) на 200 балів. Троє з цих двох сотень заробили максимальну кількість балів із двох предметів.

За словами начальниці відділу дошкільної, загальної середньої  та позашкільної роботи Департаменту освіти Львівської ОДА Ірини Сислюк, нинішні показники проходження ЗНО дуже хороші. Ще такої кількості 200-бальників Львівщина не мала, тому це рекорд.

В успіху ЗНО на Львівщині вагома частка здобутків належить вихованцям навчальних закладів Жидачівської громади. Випускник Жидачівського НВК №1 Володимир Бойчук із Жидачева  на цьогорічному ЗНО з математики  отримав 200 балів. Ростислав Салій, який навчався спочатку, до 7 класу, у Жидачівській школі №2, а далі в гімназії, тепер це ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 ім. О. Партицького, набрав 199 балів на ЗНО з історії.

 Про здобутки наших талановитих представників учнівської молоді розповідають на сторінках часопису «Новий час». Своїми думками й мріями наші випускники діляться у виступах в радіопрограмах Жидачів FM.

Ми вітаємо із успіхами також  вихованців навчальних закладів інших громад нашого колишнього спільного Жидачівського району, зокрема, Богдана Татарина із Журавна, який отримав 200 балів на ЗНО з біології, Вікторію Лялюк із Мазурівки, яка набрала високі бали з усіх дисциплін.

Бажаємо всім нашим випускникам подальших успіхів та щасливої життєвої дороги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень