Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПИТАННЯ ГАЛУЗІ ОСВІТИ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 21.07.2021 14:26
Кількість переглядів: 508

Фото без опису

20 липня Жидачівський міський голова Володимир Левко та начальник відділу освіти Юрій Гурський побували із робочою поїздкою у с. Журавків.

Нагадаємо, що на сесійному засіданні Жидачівської міської  ради 29 червня 2021 року, під час розгляду питання оптимізації мережі установ освіти, прийнято рішення №581 про закриття  Журавківського ЗЗСО  І ступеня та філії Жидачівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 с. Туради. Що стосується подальшого використання філії початкової школи у с. Туради, то із громадою села вже узгоджено питання облаштування у цьому приміщенні ФАПу та бібліотеки. Питання використання приміщення початкової школи у с. Журавкові потребують вивчення та узгодження із мешканцями села.

В ході робочої поїздки в с. Журавків відбулося спілкування із місцевими мешканцями. Для міського голови було важливим почути думку людей про збереження та подальше використання приміщення початкової школи з користю для місцевої громади.

20 липня Жидачівський міський голова Володимир Левко побував у Жидачівському ЗЗСО І-ІІІ ст. №3, де ознайомився із станом справ та ходом підготовки закладу освіти до нового навчального року.

Зазначимо також, що 16 липня Жидачівський міський голова Володимир Левко у своєму виступі у радіопрограмі «Конструктивний діалог» на Жидачів FMза підсумками соціально-економічного розвитку Жидачівської міської територіальної громади у першому півріччі 2021 року наголосив на важливості спілкування із мешканцями населених пунктів громади та вирішення проблемних питань бюджетних установ, зокрема, галузі освіти. Міський голова окреслив першочергові завдання подальшогорозвитку освітньої галузі громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень