A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

НАРАДА З РОЗГЛЯДУ АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Дата: 19.07.2021 16:25
Кількість переглядів: 479

Фото без опису

19 липня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів нараду із заступниками та керівниками структурних підрозділів з розгляду актуальних питань соціально-економічного розвитку громади.

Міський голова представив учасникам наради начальника відділу документоведення та контролю Оксану Лаврук та провідного спеціаліста з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб Богдану Гринишин.  Обговорено підсумки організації та проведення у м. Жидачеві «Удеч-Фесту Івана Купала». Мова йшла про завершення спорудження спортивного тренажерного майданчика у с. Заріччя.

Окреслено коло перспективних завдань, на вирішенні яких необхідно зосередитись у найближчі кілька тижнів. Це стосується, зокрема, вирішення питань перенесення й  облаштування ФАПу та бібліотеки в Туради. Розглядали також питання облаштування вуличного освітлення в с. Загурщина, проведення у населених  пунктах громадироботи із створення громадських пасовищ. Обговорено питання виконання рішень виконавчого комітету міської ради, які стосуються дотримання законодавчих норм та вимог у сфері  містобудування та архітектури.

Міський голова повідомив учасників наради про публікацію 15 липня 2021 року в газеті «Новий час» оновленого повідомлення виконавчого комітету міської ради щодо продовження до 8 вересня 2021 року конкурсу проектів на тему:  «Концептуальні рішення влаштування громадського простору на проспекті Героя України Тараса Матвіїва у м. Жидачеві».

Обговорено питання надання субсидій та інших форм соціального захисту мешканців м. Жидачева у звязку з переглядом тарифів на водопостачання, питання соціально-правового захисту дітей у  неблагополучних сімях.

Мова йшла про підготовку до проведення зустрічі керівництва міської ради із представниками установ фізичної культури та спорту громади з обговорення питань спорудження спортивного комплексу в м. Жидачеві. Окреслено перспективні завдання з підготовки до відзначення 19 вересня Дня міста Жидачева та обговорено ряд інших питань.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень