A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

НА БАЗІ КНП «ЖИДАЧІВСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ» СТВОРЕНО ДВА ПУНКТИ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ВАКЦИНАЦІЇ ПРОТИ COVID-19

Дата: 16.07.2021 14:56
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

В Україні активізували проведення масової вакцинації населення проти CJVID-19.  Станом на 12 липня 2021 року країна вже отримала 5,6 млн доз  різних вакцин, зокрема 2,4 млн.  доз CoronaVac/Sinovac, майже 1,7 млн доз Comirnaty/Pfizer та майже 1,6 млн. доз AstraZentca різних виробників. Очікується, що кінця липня Україна отримає близько 1 млн. доз вакцини Comirnaty/Pfizer.

За інформацією директора КНП «Жидачівська міська лікарня» Людмили Яремцьо та в.о. завідувача АЗПСМ Людмили Добуш, на базі КНП «Жидачівська міська лікарня» створено два пункти для проведення вакцинації протиCOVID-19. Проводять щеплення організованих колективів вакциною Comirnaty/Pfizer, цільових груп з 3-4 етапу вакцинації вакциною CoronaVac/Sinovac та другою дозою AstraZeneca.

Станом на 15 липня 2021 року,  проведено вакцинацію проти COVID-19 вже 2138 осіб. Вакциною Comirnaty/Pfizerздійснено щеплення 1012 осіб, 366 - вакциною CoronaVac/Sinovac, 760 – вакциною Astrazeneca. 16 липня також проводилась вакцинація. Тож є сподівання на те, що ситуація з вакцинацією проти COVID-19 суттєво покращиться.

Мешканцям Жидачівської міської територіальної громади сьогодні варто нагадати про те, що не слід зволікати із проведенням щеплень. Адже, хоч ситуація  дещо стабілізувалася,є загроза поширення хвилі захворювань на новий небезпечний штам коронавірусу «Дельта». Також важливо допомогти своїм літнім родичам та знайомим записатися до зручного для них пункту щеплення. З цього приводу необхідно звернутися за роз’ясненням до свого сімейного лікаря. Дізнатися більше про вакцинацію проти COVID-19 можна за номером 0 800 60 20 19 та на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень