A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД У НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ ГРОМАДИ

Дата: 15.07.2021 14:47
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

14 липня представниками служби у справах дітей Жидачівської міської ради, КУ «Центр надання соціальних послуг» Жидачівської міської ради, ювенальної превенції Стрийського районного управління поліції проведено профілактичний рейд у м. Жидачеві, с. Загурщина, с. Бережниця та с. Млиниська.

Під час проведення профілактичного рейду його учасники відвідали 6 сімей, в яких проживає 16 дітей. Учасники профілактичного заходу також відвідали одну торгову установу з метою попередження порушень чинного законодавства про заборону продажу алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім.

Відбулося ознайомлення з умовами проживання та виховання дітей у двох сімях опікунів та в чотирьох неблагополучних родинах. За підсумками ознайомлення із ситуацією виявлено певні проблемні питання у двох неблагополучних сім’ях, які потребують реагування соціальних служб та вирішення. Двох батьків попереджено за неналежне виконання батьківськихобовязків.

Передбачається продовження проведення таких профілактичних заходів у населених пунктах громади, адже це дає можливість краще вивчити ситуацію на місцях й вчасно виявляти проблемні питання, які потребують реагування соціальних служб та правоохоронних органів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень