A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

9-а СЕСІЯ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 14.07.2021 15:27
Кількість переглядів: 445

Фото без опису

13 липня  у приміщенні сесійного залу Жидачівської міської ради відбулося пленарне засідання 9-ї сесії Жидачівської міської ради VIII-го скликання 2020-2025 рр.

На сесійному засіданні затверджено звіт про виконання бюджету Жидачівської міської територіальної громади за І півріччя 2021 року. За  січень-червень 2021 року до загального фонду бюджету Жидачівської міської територіальної громади надійшло 49 млн. 426,8 тис. грн податкових і неподаткових надходжень, що становить 107,1 відсотка до плану звітного періоду – 46 млн. 151,3 тис. грн. Бюджет перевиконано на 3 млн. 275,5 тис грн.

Також розглянуто питання про внесення змін до показників бюджету Жидачівської міської територіальної громади на 2021 рік. За підсумками розгляду цього питання депутати підтримали рішення про збільшення дохідної частини бюджету. Додаткові кошти вbділено на розвиток галузі освіти, культури,зокрема, на збільшення фонду оплати праці працівникам бібліотек (156 тис. грн.), на  програму сприяння та фінансової підтримки військово-лікарської комісії для проведення медичних оглядів (110 тис. грн.), 300 тис. грн. на відшкодування різниці між розміром ціни (тарифу) на житлово-комунальні послуги, 420 тис. грн. –ремонт мережі водопостачання

Депутати розглянули питання про затвердження детального плану території для будівництва  магазину продовольчих і непродовольчих товарів на вул.. Шашкевича М. у м. Жидачеві  (ТОВ «АТБ-Маркет»), про затвердження детального плану території для заміни функціонального призначення житлового приміщення на нежитлове під розміщення магазину на  вул. Шашкевича М., буд 12 у м. Жидачеві, про надання матеріальної допомоги та земельні питання.

У «Різному» депутати заслухали інформацію керівника КП «Жидачівводоконал» Василя Брухаля, яка стосується підвищення тарифів на водопостачання та організації робіт з метою підвищення надійності та покращення якості водопостачання. Мова йшла про вирішення питань соціального захисту мешканців міста в частині підвищення тарифів на водопостачання.

У «Різному» депутати також заслухали інформацію відділу молодіжної політики та спорту міської ради про організацію 17 липня, о 17 год.,  у м. Жидачеві, на території біля озера «Нетеча» («Гребний Канал») на вул. Чайковського фестивалю «Удеч-фест Івана Купала», обговорили ряд інших актуальних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень