A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

БІБЛІОТЕКАРІ З ЛУГАНЩИНИ завітали до Жидачівської міської публічної бібліотеки

Дата: 08.07.2021 15:33
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

Літо - час приємних зустрічей. А коли такі зустрічі з давніми друзями, які мешкають далеко, то це є справжньою радістю.

Саме такі добрі колеги - бібліотекарі з Новопскова, що на Луганщині, завітали до Жидачівської міської публічної бібліотеки.

Тісна співпраця бібліотекарів Жидачівщини і Новопсковщини триває уже довгий час і давно стала міцною дружбою.

Черговий візит гостей з Луганщини зібрав 7 липня у Жидачівській міській публічній бібліотеці багатьох небайдужих до поетичного слова, творчості та мистецтва у "Бібліотечній лабораторії". Гостей привітала Оксана Зубрицька, начальник відділу культури та охорони культурної спадщини Жидачівської міської ради. Друзі зі сходу України Ірина Грачова, завідуюча КЗ "Публічна бібліотека Новопсковської селищної територіальної громади" та бібліотекарі Світлана Предтеченська, Тетяна Гілотова і Рімма Овчаренко висловили радість зустрічі і привітали господарів ляльковою виставою. Розповідали про свою роботу, презентували співпрацю з поетами і письменниками. А Рімма подарувала збірку своїх творів бібліотеці Жидачева.

Галина Дереш розповіла про поетичну світлицю "Мелодія слова" бібліотеки нашого міста і тих, хто її творить - наших обдарованих земляків.

Христина Давидчак подарувала свою щиру поезію, а Яринка Мицик - свої пісні. Завідуюча Жидачівської бібліотеки Любов Янклевич вислова слова вдячності гостям за дружні стосунки та підтримку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень