A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

За підсумками І-го півріччя 2021 року виконання бюджету Жидачівської громади за власними надходженнями забезпечено на рівні 107,1 відсотка

Дата: 02.07.2021 15:44
Кількість переглядів: 480

  

2 липня Жидачівський міський голова Володимир Левко нараду із заступниками та керівниками структурних підрозділів розпочав із позитивної новини, адже за підсумками І-го півріччя 2021 року виконання бюджету Жидачівської громади за власними надходженнями забезпечено на рівні 107,1 відсотка.

   «Ми ставили мету – ми її досягнули», - зауважив міський голова. Перевиконання складає 3 млн. грн. Це дозволить здійснювати важливі кроки з вирішення актуальних завдань соціально-економічного розвитку громади. На сесійному засіданні, проведення якого заплановано вже 13 липня, передбачається розгляд питань щодо внесення змін до показників місцевого бюджету на 2021 рік.

   Аналізуючи попередні розрахунки виконання бюджету громади за підсумками І-го півріччя 2021 року, Володимир Левко наголосив на важливості в подальшому приділяти належну увагу питанням економного та ефективного використання бюджетних коштів. Керівникам структурних підрозділів міської ради, зокрема, дано доручення вже до 6 липня подати до фінансового відділу обґрунтовані пропозиції про мінімально необхідну потребу коштів на ІІ півріччя. Також до 8 липня необхідно подати інформацію про виконання кошторисів  за перше півріччя 2021 року, в якій необхідно проаналізувати, дати аргументоване пояснення проблемних питань.

   Увагу акцентовано на важливості покращення структурними підрозділами роботи з метою більш економного використання енергоносіїв, адже у цьому напрямку є певні проблемні питання в установах освіти та в окремих закладах культури, саме про це свідчить аналіз ситуації з використанням енергоносіїв за підсумками 5 місяців 2021 року.

   Було проаналізовано ситуацію із фінансовим забезпеченням КНП «Жидачівська міська лікарня», адже Нацслужбою Здоровя України укладено договори по вересень 2021 року, тож достеменно не зрозуміло, як вирішуватимуться питання фінансування медичної сфери в ІVкварталі 2021 року. Але проблемні питання медичної галузі необхідно вирішувати, тож дано доручення до 8 липня подати розрахунки потреб фінансування КНП «Жидачівська міська лікарня» на ІV квартал 2021 року.

   Жидачівський міський голова Володимир Левко також наголосив на важливості покращення інформування мешканців громади про діяльність структурних підрозділів, адже з людьми необхідно відверто говорити про наявні проблеми, про позитивні напрацювання й про те, як міська влада працює над вирішенням важливих завдань соціально-економічного розвитку громади. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень