A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У Жидачеві тривають роботи з реконструкції мережі водопостачання та водовідведення

Дата: 02.07.2021 11:37
Кількість переглядів: 453

  

Фото без опису

   Міське комунальне підприємство «Жидачівводоанал» постійно працює над покращенням водопостачання міста. Цього тижня тривали роботи з реконструкції мережі водопостачання на вул. Данила Галицького. Розпочато також реконструкцію мережі водовідведення на вул. Симоненка та вул. Княжий Брід.

   Як зауважив керівник МКП «Жидачівводоканал» Василь Брухаль, вирішення проблем покращення водопостачання та водовідведення міста потребує багато зусиль, щоденної й наполегливої праці,  адже на окремих ділянках через зношеність мережі виникають аварійні ситуації, тож на багатьох вулицях вже проведено реконструкцію мережі водопостачання та водовідведення загальною протяжністю близько 2 км й ця робота продовжується.

    У ці дні завершують роботи із заміни водопровідної мережі протяжністю 155 метрів на вул. Данила Галицького – до будинків №3, 5, 9, 11 та 13.

   Також розпочато роботи по прочистці каналізаційного колектора від вул. Шашкевича, 99 до вул. Княжий Брід. До виконання робіт  залучено ТОВ «Енергоком сервіс» 2 липня роботи проводились на вул. Симоненка, біля будинків №16 та 18 та на вул. Княжий Брід,3. А вже наступного тижня заплановано розпочати заміну водопровідної мережі протяжністю 180 метрів біля загальноосвітньої школи №1.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень