Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

Увага! Конкурс на право оренди!

Дата: 11.06.2020 16:32
Кількість переглядів: 464

Виконавчий комітет Жидачівської міської ради оголошує повторний конкурс на право оренди:

  • нежитлове приміщення в будинку № 4 на вул. Шевченка в м. Жидачеві, загальною площею 12 кв. м, для використання під надання офісного приміщення, ведення підприємницької діяльності. Стартовий розмір орендної плати становить 27,33 грн. за 1 кв. м (без ПДВ).

  • нежитлове приміщення в будинку № 4 на вул. Шевченка в м. Жидачеві, загальною площею 12,6 кв. м, для використання під надання офісного приміщення, ведення підприємницької діяльності. Стартовий розмір орендної плати становить 26,46 грн. за 1 кв. м (без ПДВ).

Визначальним фактором при оцінюванні конкурсних пропозицій та встановленні переможця є пропозиція найбільшого розміру орендної плати та обов’язкове виконання інших умов конкурсу.

А саме:

  • використовувати за цільовим призначенням;

  • дотримання умов належного утримання об’єкту;

  • забезпечення вільного доступу комунальним службам міста до інженерних комунікацій або винесення комунікацій за межі приміщення відповідно до техумов відповідних служб та за кошти орендаря.

  • відшкодування затрат по виготовленню незалежної оцінки ватрості приміщення, яке здається в оренду та вартості опублікування оголошення про конкурс в засобах масової інформації.

Заяви встановленої форми та конкурсні пропозиції виконавчим комітетом приймаються до 17 год. 26.06. 2020 року.

До заяви додаються: 

1. Копія свідоцтва про реєстрацію платника податку;

2. Копія свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця (для фізичних осіб);

3. Копія довідки про включення до ЄДРПОУ (для юридичних осіб).

Пропозиція подається в опечатаному непрозорому конверті та підписується учасником конкурсу або особою (особами), належним чином уповноваженою підписувати за учасника. Такі повноваження зазначаються у письмовому дорученні, що додається до пропозиції.

Пропозиція щодо розміру орендної плати ( неменше стартової ціни ) подається під час засідання конкурсної комісії в одному екземплярі у відповідно промаркованому конверті: напис "на конкурс", назва об`єкту оренди, а також адреса, номери контактних телефонів, електронна адреса учасника.

Конкурс проводитиметься 30.06. 2020 року о 15 год. у залі засідань Жидачівської міської ради за адресою: м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2 (1 поверх).

За детальною інформацією звертатися до виконавчого комітету Жидачівської міської ради або за тел. 31-654.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень