Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

Оголошення про скликання 42-ї сесії Жидачівської міської ради

Дата: 30.06.2020 16:29
Кількість переглядів: 478

9 липня 2020 року об 11.00 год. у приміщенні залу засідань Жидачівської районної ради відбудеться пленарне засідання 42-ї сесії Жидачівської міської ради VII-го скликання 2015-2020 рр.

Порядок денний:

1. Інформація Жидачівського відділення Стрийського відділу ГУ Національної поліції у Львівській області щодо дотримання законності та охорони громадського порядку на території м. Жидачева (доповідач – начальник, полковник поліції Андрій Дикий).

2. Звіт про виконання бюджету м. Жидачева за І-ше півріччя 2020 року (доповідач – головний бухгалтер міської ради І.Николин). 

3. Про внесення змін до показників бюджету міста Жидачева на 2020 рік (доповідач – головний бухгалтер міської ради І.Николин).

4. Про внесення змін у рішення Жидачівської міської ради від 05.12.2019 р. № 763 (доповідач – головний бухгалтер міської ради І.Николин).

5. Про встановлення ставки транспортного податку на території Жидачівської міської ради (доповідач – головний бухгалтер міської ради І.Николин).

6. Про встановлення ставки туристичного збору на території Жидачівської міської ради (доповідач – головний бухгалтер міської ради І.Николин).

7. Про встановлення фіксованих ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців, які здійснюють господарську діяльність на території Жидачівської   міської ради (доповідач – головний бухгалтер міської ради І.Николин).

8. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне   від земельної ділянки, на території Жидачівської міської ради (доповідач – головний бухгалтер міської ради І.Николин).

9. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Жидачівської міської ради (доповідач – головний бухгалтер міської ради І.Николин).

10. Про встановлення розмірів річної суми платежу орендної плати для фізичних та юридичних осіб на території Жидачівської міської ради (доповідач – головний бухгалтер міської ради І.Николин).

11. Про надання матеріальної допомоги (доповідач – секретар міської ради О.Лешков’ят).

12. Про затвердження Регламенту відділу – центру надання адміністративних послуг Жидачівської міської ради (доповідач – начальник відділу М.Квік).  

13. Про внесення змін у Перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ – центр надання адміністративних послуг Жидачівської міської ради (доповідач – начальник відділу М.Квік).

14. Про розроблення комплексної схеми розміщення тимчасових споруд у м. Жидачеві на вул. Грушевського М., 54 (доповідач – секретар міської ради О.Лешков’ят).

15. Про розроблення детального плану території для зміни функціонального призначення житлового приміщення у м. Жидачеві на вул. Шашкевича М., 99 (доповідач – секретар міської ради О.Лешков’ят).

16. Про розроблення детального плану території для зміни цільового призначення земель у м. Жидачеві на вул. Заводській (доповідач – секретар міської ради О.Лешков’ят).

17. Розгляд клопотань з питань землекористування (доповідач – секретар міської ради О.Лешков’ят).

18. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки у м. Жидачеві на вул. Галицького Д., 86 (доповідач – секретар міської ради О.Лешков’ят).

19. Про внесення змін у рішення Жидачівської міської ради від 19.09.2019 р. № 696 (доповідач – секретар міської ради О.Лешков’ят).

20. Інформація про роботу підприємств, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Жидачева (доповідачі – директор МКП «Жидачівводоканал» В.Брухаль, директор МКП «Жидачівтеплокомуненерго» І.Возний. начальник Жидачівського МВУКГ Б.Ладика).

21. Інформація про роботу міського будинку культури «Папірник» (доповідач – директор Микитин М.В.).

22. Звіт про роботу відділу економічного розвитку та інвестицій Жидачівської міської ради (доповідач – начальник відділу Н.Данилів).

23. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень