A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

Зустріч з головою Львівської ОДА (2020)

Дата: 24.07.2020 16:26
Кількість переглядів: 4134

Фото без описуМіський голова Жидачева Володимир Левко 24 липня зустрівся з головою Львівської облдержадміністрації Максимом Козицьким, котрий завітав у наше місто у межах робочої поїздки до Жидачівського району та оглянув хід капітального ремонту Міського будинку культури «Папірник». 

Володимир Семенович ознайомив гостя з загальною кошторисною вартістю робіт, яка складає 2 мільйони 308,3 тисяч гривень. У ході розмови йшлося про те, що на сьогодні роботи на об'єкті виконані на 96%. Відтак, у МБК замінили покрівлю, площею 1124 м квадратних, встановили водостічні труби, блискавкозахист і заземлення. Окрім того, виконали капітальний ремонт фасаду, площею 1248 м квадратних. Серед важливих запланованих робіт, які доповнять благоустрій «Папірника», – капітальний ремонт прибудинкової території.

Завершуючи візит у наше місто, Максим Козицький, Володимир Левко спільно з головою Жидачівської райдержадміністрації Марією Гучко і головою Жидачівської районної ради Ігорем Косом побували на Алеї Героїв, де віддали шану нашому загиблому земляку, Герою України Тарасу Матвіїву та усім полеглим захисникам нашої держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень