A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ТЕЙСАРІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ ВІДПРАЦЮВАЛИ АЛГОРИТМ ДІЙ В УМОВАХ ВИНИКНЕННЯ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 08.06.2023 09:25
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

       У Тейсарівській гімназії Жидачівської громади проведено практичне закріплення учнями теоретичного матеріалу з питань особистої безпеки в умовах загрози та виникнення надзвичайної ситуації, користування засобами захисту від її наслідків, вивчення правил пожежної безпеки, правил поводження з вибухонебезпечними предметами.
Фахівці ДСНС Ярослав Мамчур та Гнатів О.А., відповідно до планового відпрацювання населених пунктів, провели бесіди й інструктажі щодо пожежної безпеки, безпечної поведінки на воді, при виявленні вибухонебезпечних предметів, відпрацювали алгоритм дій під час сигналу "Повітряна тривога", провели навчальну евакуацію, відповіли на запитання дітей та працівників.
      Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, Леся Ліва організувала проведення пізнавально-дослідницької гри-квесту "Простір безпеки". Класні керівники творчо спілкувались з дітьми про безпеку, малювали, створювали плакати, переглядали відеоролики.
      Фельдшер Марія Чмелик допомагала школярам правильно надавати домедичну допомогу, детально пояснювала склад аптечки та призначення основних медичних засобів й препаратів, доступно демонструвала основні техніки й прийоми надання допомоги потерпілому.
      Діти вчилися, пізнавали, слухали, запитували, логічно мислили, виконували фізичні вправи, розв'язували різноманітні завдання, вболівали, підтримували.
      Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя.
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень